IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Een team van vakmensen binnen no-time op uw project.

High Work Solutions is een compacte organisatie met een groot netwerk. Hierdoor kunnen wij op zeer korte termijn een team van Rope Access vakmensen uw kant op sturen. Communicatie in projecten op de korte termijn is cruciaal, waardoor wij al het contact snel regelen met korte lijnen. Dat is het voordeel van het werken met een compacte, persoonlijke en flexibele organisatie.

Wilt u direct een spoedklus aanvragen? Kom direct in contact met ons via ons telefoonnummer 010 26 13 497.

Door onze flexibiliteit is een spoedklus zo geregeld.

Binnen een dag hebben wij een vakkundig Rope Access team samengesteld met de juiste kennis en ervaring om uw spoedklus op te pakken. Onze klantgerichte en flexibele instelling leiden ertoe dat spoedklussen een specialisme is geworden. Schroom niet om ons te contacten, want alles is mogelijk.

Voorbeelden van spoedklussen die wij eerder gedaan hebben:

  • Rescue stand-by (stand-by reddingsteam ter plaatse)
  • Dakgoot reparatie
  • Reparaties of veiligstellen voor stormen

Staat hier niet tussen wat u zoekt? Wij weten zeker dat wij dit toch voor u kunnen uitvoeren. Neem hiervoor direct contact op via het formulier hier rechts.

Spoedreparatie dakgoten Rope Access op hoogte - High Work Solutions

HWS: vakmensen met jarenlange ervaring

Als wij een project voor u doen, kiest u een bedrijf dat staat voor de hoge kwaliteitsstandaarden, betrouwbaarheid en efficiëntie. Iedere medewerker van High Work Solutions is een échte vakman met veel ervaring voor de opdracht. Met ons brede netwerk van specialisten stellen wij altijd het beste team samen voor uw opdracht.

BLOG

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?