IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Het project

Voor een grote voedingsproducten hebben wij een spoedklus moeten uitvoeren. Tijdens de hygiëne inspectie kwam aan het licht dat zij niet de ‘grote droger’ van binnen konden reinigen. Dit moest direct worden opgelost. Binnen vier uur hadden wij een team op locatie klaar staan om op deze moeilijk bereikbare plaats te reinigen.

Welke werkzaamheden zijn verricht?

Om een spoedklus aan te kunnen nemen, moet er adequaat gehandeld kunnen worden en is er een groot netwerk nodig om snel te kunnen schakelen. Dit zijn facetten waarin wij uitblinken. Voor dit project hebben we het volgende uitgevoerd:

  • Telefonische inventarisatie van het probleem en de werkzaamheden
  • Het samenstellen van een team van vakmannen die direct klaar staan
  • Het reinigen van de voedingsbanen zodat de ‘grote droger’ door de hygiëne inspectie kwam.

Meer weten over Spoedklussen? Lees direct wat wij doen en voor u kunnen betekenen. 

Waarom Rope Access?

In dit spoedgeval stond efficiëntie centraal. Een snelle inventarisatie van de werkzaamheden en samenstelling van de vakmannen vereisen een hands-on mentaliteit. Daarnaast heeft Rope Access nauwelijks opstart tijd nodig, aangezien niets hoeft te worden opgebouwd (zoals bijvoorbeeld een steiger). Dit is de reden waarom wij binnen vier uur een team van vakmannen operationeel kunnen krijgen.

Wilt u meer lezen over Rope Access? Kom alles te weten over deze techniek in onze blog Wat is Rope access?

 

Heeft u project specifieke vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen doen, neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Spoedklus voedingbanen reinigen - HWS - High Work Solutions

 

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zes-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?