IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Het project

Op het Strijkijzer in Den Haag moesten 6000 teflon blokjes op schroeven vervangen worden. Doordat teflon uitdroogt door UV-stralen, moest dit technisch onderhoud plaatsvinden om uitdroging te voorkomen. Aangezien het Strijkijzer 132 meter hoog is en boven een druk plein gelegen is, was Rope Access techniek de ideale optie om dit project zo efficiënt en kwalitatief uit te voeren. En dat zonder dat de omgeving er last van heeft.

Welke werkzaamheden zijn verricht?

In twee weken tijd zijn ruim 6000 teflon blokjes vervangen door blokjes van een andere kunststof. Aangezien ieder blokje vast zit met schroefjes, was het een behoorlijke klus om dit snel en efficiënt voor elkaar te krijgen. Deze werkzaamheden zijn verricht:

  • Veilige werkplaats creëren op grote hoogte.
  • Losschroeven en veilig afvoeren van 6000 teflon blokjes
  • Bevestigen van nieuwe, duurzamere blokjes.

Meer weten over Technisch Onderhoud? Lees direct wat wij doen en voor u kunnen betekenen. 

Waarom Rope Access?

De werklocatie bevond zich op 130 meter boven de grond, direct boven een van de drukste pleinen van Den Haag: het Rijswijkseplein. Rope Access was de ideale werkwijze, omdat het gebruik van Rope Access ervoor zorgde dat er geen steiger gebouwd hoeft te worden. Daardoor kon eerder gestart worden en ondervond het verkeer geen hinder van het technische onderhoud.

Wilt u meer lezen over Rope Access? Kom alles te weten over deze techniek in onze blogWat is Rope access?

 

Heeft u project specifieke vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen doen, neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen. 

Rope Access technisch onderhoud op hoogte - HWS - High Work Solutions
Rope Access technisch onderhoud op hoogte - HWS - High Work Solutions
Rope Access technisch onderhoud op hoogte - HWS - High Work Solutions

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zes-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?