IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Het project

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) zijn alle raampartijen vrij gemaakt van lekkages. Dit hebben wij gedaan door eerst de lekkages en ramen te inspecteren. Vervolgens hebben wij alle oude kitranden eruit gehaald en een nieuwe kitrand erin geplaatst. De reden dat de VvE High Work Solutions heeft gevraagd is omdat het manbakje niet goed was ingericht, waardoor de kitter er niet veilig bij kon. Met behulp van Rope Access technieken konden onze vakmannen wel een veilige werkomgeving creëren om de lekkages te verhelpen.

Welke werkzaamheden zijn verricht?

Om de raampartijen vrij te maken van de lekkages, zijn er verschillende stappen ondernomen:

  • Visuele inspecties van de ramen
  • Het verwijderen van de oude kitrand
  • Het plaatsen van een nieuwe kitrand

Meer weten over Technisch onderhoud? Lees direct wat wij doen en voor u kunnen betekenen. 

Waarom Rope Access?

De werklocatie bevond zich op hoogte direct boven het water. Hierdoor is het onmogelijk om een steiger te bouwen. Normaliter zou een manbak uitkomst bieden voor een kitter, maar die was verkeerd ingericht zodat deze vakman zijn werk niet veilig kon doen. Met de Rope Access techniek konden wij beter bij de raampartijen. Hierdoor kon de opdracht beter en veiliger worden uitgevoerd.

Wilt u meer lezen over Rope Access? Kom alles te weten over deze techniek in onze blog Wat is Rope access?

 

Heeft u project specifieke vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen doen, neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Lekdetectie / lekkages verhelpen Rope Access - High Work Solutions
Technisch onderhoud met Rope Access
Lekdetectie / lekkages verhelpen Rope Access - High Work Solutions

 

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zes-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?