IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Waarom High Work Solutions?

“Wij zijn High Work Solutions gestart omdat wij geloven dat Rope Access techniek een betere manier is om werkzaamheden, onderhoud of problemen op hoogte uit te voeren dan de technieken die in de markt verkrijgbaar zijn. Met Rope Access helpen wij bedrijven om sneller, veiliger en voordeliger problemen op moeilijk bereikbare locaties te verhelpen met behulp van de arbeidshygiënische strategie.”

Remi de Hoog - eigenaar / owner - HWS - High Work Solutions

Remi de Hoog

10+ jaar Rope Access ervaring

Wouter Neelis - eigenaar / owner - HWS - High Work Solutions

Wouter Neelis

10+ jaar Rope Access ervaring

Wat is Rope Access - HWS - High Work Solutions

Wat is Rope Access?

Rope Access betekend dat we industriële klimtechnieken gebruiken om veilig toegang te krijgen tot moeilijk bereikbare locaties, door o.a. gebruik te maken van touwen. De techniek wordt gebruikt wanneer een ruimte moeilijk te bereiken is, zoals grote hoogtes, dieptes, gesloten ruimtes, boven water of locaties met valgevaar. Het voordeel van Rope Access is het bereikbaar maken van iedere locatie, de snelheid en efficiëntie en de minimale overlast aan de omgeving.

Lees hier alles over Rope Access
Rope Access werkwijze blog - High Work Solutions

Onze werkwijze in 7 stappen

Ieder project dat wij uitvoeren is maatwerk, gespecificeerd op de wensen en behoefte van de opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Zo houden wij de kwaliteit en veiligheid zeer hoog en weet u waar u aan toe bent.

Lees direct hoe wij ieder project aanpakken in 7 stappen.

Onze werkwijze
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?