IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Wij creëren een veilige toegang tot moeilijk bereikbare locaties.

Het komt vaak voor dat technisch onderhoud niet op iedere plek uitgevoerd kan worden. Wij bieden een veilige toegang tot deze locaties met behulp van de Rope Access techniek, zodat uw technisch onderhoud altijd op peil blijft. Voorkom gevaarlijk werk en laat een expert uw technisch onderhoud verzorgen.

Wat kunnen wij?

De wendbaarheid en flexibiliteit dat Rope Access biedt geeft ons de mogelijkheid om op iedere locatie, op welke hoogte of diepte dan ook, op een veilige manier te bereiken. Moet een lamp vervangen waar niemand bij komt, gevels geïmpregneerd worden of een bakstenen controle op grote hoogte? Voor ons geen probleem. Deze werkzaamheden zijn een greep uit de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren:

  • Gevelplaten inspectie (o.a. controle en vastzetten)
  • Lampen vervangen of stof verwijderen
  • Lekdetectie
  • Ramen vervangen en/of afkitten
  • Roest aanpak
  • Valnetten plaatsen
  • Duivennetten plaatsen en vogelnesten verwijderen

Staat hier niet tussen wat u zoekt? Wij weten zeker dat wij dit toch voor u kunnen uitvoeren. Neem hiervoor direct contact op via het formulier hier rechts.

Technisch onderhoud met Rope Access - High Work Solutions

HWS: vakmensen met jarenlange ervaring

Als wij een project voor u doen, kiest u een bedrijf dat staat voor de hoge kwaliteitsstandaarden, betrouwbaarheid en efficiëntie. Iedere medewerker van High Work Solutions is een échte vakman met veel ervaring voor de opdracht. Met ons brede netwerk van specialisten stellen wij altijd het beste team samen voor uw opdracht.

BLOG

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?