IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Veilig en snel constructie werkzaamheden uitvoeren. Op iedere locatie.

Met de Rope Access technieken zorgen wij ervoor dat uw constructie werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De Rope Access werkwijze zorgt ervoor dat wij ons snel kunnen verplaatsen, waardoor u veel tijd kunt winnen. Ook hebben wij weinig voorbereidingstijd nodig, waarmee u project zeer snel gestart kunt worden. Daarnaast bieden wij met de Rope Access methode altijd een volledige risicoafdekking, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wat kunnen wij?

De flexibiliteit van Rope Access biedt ons, maar ook zware onderdelen, de mogelijkheid om snel te verplaatsen. De locatie? Van boorplatformen tot liftschachten, en van stadions tot schepen. Wij komen overal op een veilige manier bij. Dit zijn de meest gevraagde constructie werkzaamheden:

  • Vervangen en/of plaatsen van constructie onderdelen
  • Inspecteren, vervangen of plaatsen van bouten en moeren
  • Visuele inspectie inclusief reparatieplan (die wij voor u uit kunnen voeren)

Staat hier niet tussen wat u zoekt? Wij weten zeker dat wij dit toch voor u kunnen uitvoeren. Neem hiervoor direct contact op via het formulier hier rechts.

Constructie werkzaamheden coating Rope Access

HWS: vakmensen met jarenlange ervaring

Als wij een project voor u doen, kiest u een bedrijf dat staat voor de hoge kwaliteitsstandaarden, betrouwbaarheid en efficiëntie. Iedere medewerker van High Work Solutions is een échte vakman met veel ervaring voor de opdracht. Met ons brede netwerk van specialisten stellen wij altijd het beste team samen voor uw opdracht.

BLOG

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?