IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Het project

Voor een internationaal sportmerk hebben wij de fabriekshal gereinigd om aan de hygiëne eisen te kunnen voldoen. Ter ondersteuning van de dagelijkse schoonmakers hebben wij stof en andere resten verwijderd op de plekken waar niemand bij komt. In twee weken tijd is de fabriekshal stof- en restvrij gemaakt.

Welke werkzaamheden zijn verricht?

Een fabriekshal waar kleding wordt geproduceerd of verwerkt, creëert snel stof. Om deze stof ook te verwijderen op de zeer moeilijk bereikbare plekken, zijn de volgende twee werkzaamheden uitgevoerd.

  • Verwijderen van stof en resten
  • Reinigen van de moeilijk bereikbare plaatsen

Meer weten over Reinigen? Lees direct wat wij doen en voor u kunnen betekenen. 

Waarom Rope Access?

In fabriekshallen waar producten worden verwekt wil de opdrachtgever geen stofresten hebben liggen, zowel voor de gezondheid van haar werknemers als de productpresentatie. In een drukke fabriekshal is geen plaats voor een steiger of hoogwerker, waardoor de touwtechniek van Rope Access van pas komt. Hiermee kunnen wij onszelf snel verplaatsen en handelen en verhinderen we dagelijkse werkzaamheden niet.

Wilt u meer lezen over Rope Access? Kom alles te weten over deze techniek in onze blog Wat is Rope access?

 

Heeft u project specifieke vragen of wilt u weten wat we voor u kunnen doen, neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Reinigen - Schoonmaakwerkzaamheden fabriekshal - High Work Solutions

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zes-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?