IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Reinigen op een moeilijk bereikbare locatie? Geen probleem.

Met Rope Access kunnen wij op locaties reinigen waar anderen niet bij kunnen. Waar een steiger of hoogwerker soms geen optie is, biedt de flexibiliteit van Rope Access ons de mogelijkheid om alles écht te reinigen. Wij helpen u met het behalen van uw hygiëne voorschriften door schoon te maken waar niemand bij komt. Evenals het glazenwassen op hoge gebouwen of het reinigen van atriums. Geen enkel probleem!

Wat kunnen wij?

Doordat wij een veilige werkplek kunnen creëren op vrijwel iedere locatie, kunnen wij uw ruimtes reinigen waar anderen niet bij kunnen. Wij verzorgen snel en efficiënt dat alles schoon is, wat u schoon wilt hebben. Dit zijn de meest gekozen reinigingsopdrachten:

  • Reinigen van liftschachten
  • Glazen wassen
  • Stof verwijderen
  • Atriums en fabriekshallen reinigen
  • Kozijnen schoonmaken

Staat hier niet tussen wat u zoekt? Wij weten zeker dat wij dit toch voor u kunnen uitvoeren. Neem hiervoor direct contact op via het formulier hier rechts.

Specialistisch reinigen Rope Accss

HWS: vakmensen met jarenlange ervaring

Als wij een project voor u doen, kiest u een bedrijf dat staat voor de hoge kwaliteitsstandaarden, betrouwbaarheid en efficiëntie. Iedere medewerker van High Work Solutions is een échte vakman met veel ervaring voor de opdracht. Met ons brede netwerk van specialisten stellen wij altijd het beste team samen voor uw opdracht.

BLOG

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?