IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Reclame uitingen op een moeilijke locatie? Geen probleem!

Is het niet mogelijk met traditionele methoden om de reclame uitingen te monteren of demonteren? Of is de Rope Access techniek in uw geval het meest efficiënt? Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op iedere locatie gemonteerd kan worden en zeer snel zichtbaar is voor uw doelgroep.

Wat kunnen wij?

Met de flexibiliteit die de Rope Access techniek ons geeft, kunnen wij op vrijwel iedere locatie uw opdracht uitvoeren. Dit zijn de meest gekozen reclame werkzaamheden:

  • Ophangen van reclame uitingen
  • Vervangen van reclame uitingen
  • Monteren en demonteren van frames waarin de uiting wordt opgehangen
  • Bestickering van ramen
  • Stunts verzorgen als reclame (bijv. abseilen met rookpluimen)

Staat hier niet tussen wat u zoekt? Wij weten zeker dat wij dit toch voor u kunnen uitvoeren. Neem hiervoor direct contact op via het formulier hier rechts.

Rope Access installeren reclame uitingen

HWS: vakmensen met jarenlange ervaring

Als wij een project voor u doen, kiest u een bedrijf dat staat voor de hoge kwaliteitsstandaarden, betrouwbaarheid en efficiëntie. Iedere medewerker van High Work Solutions is een échte vakman met veel ervaring voor de opdracht. Met ons brede netwerk van specialisten stellen wij altijd het beste team samen voor uw opdracht.

BLOG

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?