IRATA niveau 3 gecertificeerd
Volgens de hoogste veiligheidseisen
10+ jaar Rope Access ervaring

Wij hebben een plan van aanpak voor iedere situatie.

Ieder project dat wij uitvoeren is een op maat gemaakte Rope Access dienst. De ene opdracht kan voor zich spreken, maar veel projecten hebben een unieke aanpak nodig. Met ons brede netwerk aan vakmensen kunnen wij altijd de juiste mensen en kennis gebruiken om uw vraagstuk uit te voeren. Hiervoor starten wij met advies op maat op basis van uw wensen en behoeften. Wij gebruiken de aanpak zoals u het wilt, met de zekerheid  van Rope Access dat het veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Wat doen wij?

Voor een dienst op maat geven wij klantgericht advies dat overeenkomt met de aanpak zoals u wenst. Hiervoor regelen wij een specifiek team die het beste bij de opdracht past en kiezen een unieke samenstelling van materialen. Daarnaast zijn wij zeer flexibel, dus mocht er iets veranderen denken wij graag met u mee. Voor ons is de juiste voorbereiding de basis voor de best mogelijke uitvoering. Daardoor luisteren we naar uw wensen, denken mee in uw situatie en geven specialistisch advies.

Wat onderscheidt een dienst op maat?

  • Klantgericht: een aanpak precies zoals u het wilt
  • Maatwerk advies door de beste vakmensen
  • Unieke voorbereiding voor de juiste uitvoering
  • Samenstelling van de beste Rope Access materialen voor uw opdracht.

 

Wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact op via het formulier hier rechts.

Diensten op Maat Rope Access - High Work Solutions

HWS: vakmensen met jarenlange ervaring

Als wij een project voor u doen, kiest u een bedrijf dat staat voor de hoge kwaliteitsstandaarden, betrouwbaarheid en efficiëntie. Iedere medewerker van High Work Solutions is een échte vakman met veel ervaring voor de opdracht. Met ons brede netwerk van specialisten stellen wij altijd het beste team samen voor uw opdracht.

BLOG

Onze werkwijze: garantie voor kwaliteit

Iedere dienst die wij aanbieden is maatwerk, gespecificeerd op de behoeften van u als opdrachtgever. Om onze kwaliteit en veiligheidsstandaarden voor ieder project te garanderen hebben wij een zeven-stappen plan hoe wij te werk gaan. Lees direct hoe wij uw project aanpakken.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?